top of page
  • Writer's pictureLC Tartu Toome

Aitäh lahketele seiklejatele!

Lapseea vähi teadlikkuse kuu - septembrikuu esimesel pühapäeval toimus Raadi mõisa pargis juba teist aastat Tartumaa Lions-klubide korraldatud heategevuslik seiklusmäng. Taas oli osalejatel võimalus soetada osalejakaart ja erinevaid punkte läbides koguda templeid. Lisaks LC Tartu Toome naistele olid tegutsemas ka LC Tähtvere ja LC Tartu Tamme esindajad. Igaüks oli välja tulnud erinevate ideedega - kes õnneloosiga, kes pakkus joogi- ja söögipoolist, kes vaimutoitu erinevate nutikust nõudvate mängude ja tegevuste näol. Lisaks pakkusid tegutsemislusti suukool, näomaalingud, vaprusehelmed, Eesti vähihaigete laste vanemate liit, päästeamet, pimeda juhtkoera Dalii koolitaja Kaili, Maarja küla toreda, Eesti linnade tundmist testiva pildimänguga. Mõnusat kaasaelamist pakkusid Tähtvere tantsuklubi tantsijad ning vaatajadki said treeneri juhendamisel ühe vahva tantsu selgeks. Nii suured kui väikesed seiklejad võtsid aktiivselt osa erinevatest tegevustest ja tundus, et kõik olid ülirahul, et said koos perega tegusalt aega veeta.


Perepäeva lõpetuseks tänati osalejaid tehtu eest. Oli tore nentida, et saime üheskoos teha midagi head ja kasulikku. Teenitud tulu jagatakse taas Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu ja MTÜ Vaprusehelmed vahel.


Ka ilmataat oli meiega suhteliselt leplik – alguses üritas meid küll vihmaga kostitada, aga enamus päevast oli siiski mõnus, päikesepaisteline ja suviselt soe. Võime rõõmuga tõdeda, et ka selleaastane perepäev läks kenasti korda ja ilmselt saab sellest meie iga-aastane traditsioon. Nii et uuel aastal uue hooga!


Täname sponsoreid:


Täname, et lõite seiklusmaagia loomisel kaasa - LC Tähtvere, LC Tartu Tamme, Maarja Küla, Vaprusehelmed, Vähihaigete Laste Vanemate Liit, Vabatahtlikud Eve Ilves, Maire Kask, Raili Lass, Merike Sarap, Liina Niinemägi, Liina Kuzemtšenko, Tiina Šteinbergs, Raivo Ets, Ruslan Robakov, Grete Vunukainen, Karl Martin Lubi.


Kui perepäevale ei jõudnud, siis oma rahalise toetuse saab teha Eesti Vähihaigete Laste Vanemate liidule või võtta aega ühiseks Vaprusehelmestega meisterdamiseks.

LAHKUS LOEB!











47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page