top of page
  • Writer's pictureLC Tartu Toome

Kohtumine kirjanikuga

Updated: Mar 27, 2023


LC Tartu Toome eestvedamisel sai 21. märtsil restoranis Entri teoks kirjandusõhtu. Külas oli kirjanik, toimetaja ja ajakirjanik Tiia Kõnnussaar, kirjanikunimega Tia Navi. Kirjandushuvilisi oli nii meie kui Tähtvere klubist ning mujaltki.


Tiia Kõnnussaar on ajakirja „Pere ja Kodu“ asutaja ja olnud aastaid selle peatoimetaja. Ta on olnud toimetajana paljude raamatute sünni juures ning kirjutanud ise kaheksa lasteraamatut ja ühe ilukirjandusliku teose täiskasvanutele. Enim tunnustust on saanud tema lasteraamat „Väike armastuse lugu“.

Saime ammendavad vastused kõikidele meile huvi pakkunud küsimustele. Põnev oli kuulda kirjanikuelu argipäevast, loomeprotsessist, kirjanikuks olemise rõõmudest ja muredest, tegelaskujude hingeelust, ajakirjanikutöö väljakutsetest ning kõigest muust. Ja muidugi mõista saime ka teada, mida tähendab lahtiseletatult Tiia Kõnnussaare kirjanikunimi Tia Navi.

Kirjanik jagas huvilistele ka lahkelt autogramme. Oli väga meeleolukas ja inspireeriv kohtumine ning tahaksime kirjandusõhtute traditsiooni edaspidigi jätkata.




51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page