top of page
  • Writer's pictureLC Tartu Toome

"Lahke naeratus loeb!"

Eesti Lions Piirkond korraldas 8.-12. novembril lahkuse nädala projekti "Lahke naeratus loeb"läiviimiseks, et märkida 13. novembril tähistatavat ülemaailmset lahkuse päeva (World Kindness Day), mille Eesti patroon on imeline laulja Elina Nechayeva.


Koostöös Eesti Hambaarstide Liiduga ja Suukooliga jagasid lionsklubid üle Eesti kõigile 1.klassi õpilastele kingitused, mille eesmärk on teadvustada, et korrapärane ning õigete võtetega suuhügieen koos hambasõbraliku toitumisega on parim viis oma tervise eest hoolitsemisel.


9. ja 10. novembril 2021.a.toimetasid LC Tartu Toome liikmed projekti 'Lahke naeratus loeb" raames pakikesi üheksasse Tartu linna ja Elva valla kooli - Tartu Luterlik Peetri Kool, Tartu Maarja Kool, Tartu Raatuse Kool, Tartu Forseeliuse Kool, Rõngu Keskkool, Palupera Põhikool, Konguta Kool , Rannu Kool ja Valguta Lasteaed-Algkool. Meie abil said 207 sel aastal kooliteed alustanud õpilast uue hambaharja koos hambapasta ja hambapesu kalendriga. Lisaks oli pakis ka rõõmus ja lastepärane lõvihelkur, mis toetab pimedal ajal turvaliselt ja naerulsui koju jõudmist. Kohtusime õues särasilmsete lastega, kes tahtsid jutustada oma hambalugu ja tänulike õpetajatega.


Hea on teha head!




Vaata ka videot Tallinna Prantsuse Lütseumist. https://youtu.be/P1hZ2ee4GD4

33 views0 comments
bottom of page