top of page
  • Writer's pictureLC Tartu Toome

LC Tartu Toome ERMi jõululaadal

Updated: Dec 16, 2023




Detsembri teisel nädalavahetusel toimus Eesti Rahva Muuseumis traditsiooniline jõululaat, kus ka meie klubil oli võimalus taas heategevusmüügiga osaleda.

Nagu tavapäraselt olime väljas heategevusprojektiga, mille eesmärk oli sel aastal teenida pirukate müügist vahendeid, millega saaksime aidata vähihaigeid lapsi. Kogu teenitud tulu läheb Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule, et täita vaprusekastid haigete laste jaoks.

Haiglates tehtavad protseduurid on lastele tihti üsna ebameeldivad ja tihti ka valulikud. Selleks, et lastel oleks haiglas seda kõike kergem taluda, on Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Tallinna Lastehaigla onkoloogia osakondades suureks abiks nn VAPRUSEKASTid, kus sees on väikesed mänguasjad vapratele lastele. Need aitavad rasketel hetkedel emotsionaalseks toeks olla.

On suur heameel tõdeda, et heategevuslik müük läks suurepäraselt. Meil õnnestus ära müüa kõik 500 pirukat ja nii kogunes teise päeva lõpuks kokku täiesti arvestatav summa, mille abil VAPRUSEKASTide sisu täiendada.


AITÄH kõikidele lahketele pirukaostjatele ja toetajatele!


AITÄH pirukameistrile Lilli-Maile firmast Tüse Tort & Krõnksus Kringel!


Teeme koos head! Lahkus loeb!!!


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page