top of page
  • Writer's pictureLC Tartu Toome

Tartumaa hooldekodude eakatele elanikele mõeldes

Updated: Mar 5, 2021

Mis oleks, kui me kõik keskenduksime vahelduseks heategemisele?

Lions klubi Tartu Toome on algatanud heategevuskampaania hooldekodude elanikele mõnede vajalike asjade kogumiseks. Julgustame teid kõiki aktiivselt osalema!


Millest siis meie eakad kõige enam puudust tunnevad?

Esmane vajadus on

* villaste sokkide (suurustes 37-39 ja 42-43)

* pleedide, suurte õlasallide jms järele, mis oleksid ümber õlgade nagu soe ja hooliv kallistus.

Puudust tuntakse ka

* raadiotest - sellistest lihtsatest mudelitest, mida võimalusel peaks saama ka vooluvõrku ühendada (ja mille liigseid nuppe ei peaks MacGyveriga kinni teipima);

* kõrvaklappidest - mitte nööbid, mida on raske kõrvast välja urgitseda, aga ikka need päris kõrvaklapid;


Kindlasti on teil kodus need asjad olemas ja enamasti ei leia enam kasutust, eriti raadiod ja "sellised" kõrvaklapid. Kui asjad on terved, puhtad ja töökorras, siis tee head ja anna ära! Kui keegi juhtub olema nii suure südamega, et tahab lausa uusi osta, siis võtame kõik vastu. Lubame, et miski ei jää seisma ja leiab omale omaniku.


Tulemas on koolivaheaeg, paljud teist liiguvad maakodudes, vaadake ka seal ringi! Kui on mõned asjad sellest nimekirjast, mida te pole kasutanud kolm aastat, siis uskuge - te ei vaja neid ka järgmistel aastatel.



Ootame infot Teie annetuse/ panuse kohta hiljemalt 8.märtsiks e-postile lctartutoome@gmail.com või Lions klubi Tartu Toome facebooki sõnumitesse.

Heategemiseni!

1,440 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page